Digitalna Faktura
IZDAJ I NAPLATI U TREN OKA

Digitalna Faktura

Odličan izbor za klasične trgovine, freelancere i kreativce koji prodaju robu i-li uslugu poznatom kupcu, putem pred/računa.

Izdavanje digitalnog pred/računa sa integriranom online naplatom možeš napraviti u tren oka, koristeći Multipay DigInvoice. Sve što ti treba je otvoren bankovni ecommerce račun.

Kao što ime samo kaže, digitalni pred/račun ili eFakturu izdaješ za usluge i-li robu koju prodaješ, na jednom mjestu objedinjavajući specifikaciju narudžbe i online naplatu od kupca. eFakturu izdaješ na našem ili engleskom jeziku i potome lako dijeliš sa kupcem putem mejla, vibera, chata i slično. Primivši je, Kupac eFakturu može platiti online, klikom na odgovarajući link / button u okviru eFakture. Odmah po uspješnoj naplati, dobivaš obavijest o tome.


ŠTA JE POTREBNO

Dizajnirano za jednostavnost i sigurnost


Svaka eFaktura je personalizirana i izdaje se iz Multipay sistema kroz 'Wizard', u samo 4 koraka. Tokom izdavanja, prodavac prilagođava elemente potrebne za obradu eFakture (dolje) i potome je digitalno potpisuje potvrđujući njenu valjanost. Uz svaku izdanu eFakturu generira se jedinstvena veza, button 'Plati', koja kupcu omogućava instant online plaćanje, uz zaštićenu obradu i pogodnosti toga vida plaćanja.

Multipay eFakturu čine:
- Personalizirani sadržaj
- Specifikacija narudžbe
- Opcija izdavanja na našem i-ili engleskom jeziku
- Logo prodavca radi vizualnog dojma i prepoznatljivosti
- ePotpis izdavaoca.

Za korištenje Mulitpay eFakture trebaš samo otvoren ecommerce račun u banci. Web trgovina je opciona, odnosno eFakture je moguće izdavati sa i bez klasične web trgovine.