beauty_portfolio_2
Rastući broj srednjih, malih i velikih organizacija svoju prodaju pomažu internet tehnologijama, prije svega uspostavom kanala za online prodaju. On čine temelj digitalne trgovine.
NEMAŠ WEB TRGOVINU? NEMA PROBLEMA

Multipass digitalna trgovina omogućava brzu upostavu online prodaje. Evo što dobivaš


PODRŽANE DJELATNOSTI
Multipass podržava digitalizaciju trgovanja gotovo svih djelatnosti. Spremne i specijalizirane Multipass funkcije olakšavaju odvijanje specifičnih kupoprodajnih funkcija unutar pojedinih djelatnosti, sa Multipassom one se odvijaju glatko i sa njima upravljaš baš lako.

Evo primjera podržanih djelatnosti (Lista je ilustrativna. Pošalji nam upit)

1
USLUŽNE DJELATNOSTI

Savršeno za različite uslužne djelatnosti. Višejezičnost, viševalutnost, digitalna instore i online prodaja olakšati će digitalnu prodaju i tvojih usluga.

2
HORECA

Digitalna trgovina za prodaju pripremljene hrane i pića, usluge pripreme kolača, rođendanskih i blagdanskih torti, catering i slično.

Namjenske funkcije podržavaju specifičnosti plaćanja u Horeca sektoru, uz podršku različitim vidovima dostave, poklon bonovima, preuzimanju i rezervacijama.

3
TURIZAM

Razvij turističku djelatnost digitalnom prodajom usluga turističkih sadržaja, vodiča, transporta, ulaznica u muzeje, najma vozila i plovila, te srodnih usluga.

Namjenske funkcije kao što su višejezičnost, viševalutnost, ticketing, digitalna instore i online prodaja olakšati će digitalnu prodaju usluga turistima iz zemlje i inostranstva.

4
OBRTI I ZANATI

Potpuna rješenja za obrtnike i zanatlije koji žele olakšati svoju prodaju.

Višejezičnost, viševalutnost, digitalna instore i online prodaja olakšati će digitalnu prodaju i tvojih usluga.

5
EDUKACIJA I SEMINARI

Za digitalnu prodaju kurseva, seminara, radionica, nastavnih jedinica, profesionalne edukacije i individualne poduke.

Potporni servisi kao ticketing, e-račun, popusti za grupe, višejezičnost, viševalutnost, mjesečne pretplate, jednokratno i mjesečno licenciranje, olakšati će digitalnu prodaju svih vrsta edukacija.

6
KREATIVNE I INTELEKTUALNE USLUGE

Prodaja dizajna, umjetničkog i intelektualnog rada, kreativne obrade, programerskih i sličnih .

Višejezičnost, viševalutnost, ticketing, digitalna instore i online prodaja olakšati će digitalnu prodaju i tvoju uslugu turistima.

NAMJENSKE FUNKCIJE
Naše specijalizirane funkcije omogućavaju digitalizaciju procesa specifičnih za pojedine djelatnosti. One ti uveliko olakšavaju prodaju i vođenje digitalnog prodajnog mjesta.

Step 1

TICKETING

Sve vrste ulaznica.Super za konferencije, eventi, muzej, kina, koncert, predavanja, transport itd

Step 2

ČLANSTVO

Prodaja vremenski ograničenog pristupa u vidu pretplate i članstva.

Idealno za Gym, Hub, Klub ..

Step 3

REZERVACIJE

Za prodaju termina.

Idealno za Salone, Wellness, Ordinacije, Igraonice, Zabavišta, Najam itd

Step 4

E-RAČUN

Predračun s plaćenjem

Odlično ako realiziraš dogovorenu prodaju poznatom kupcu


Jedno od prvih pitanja sa kojim se vlasnik web trgovine sreće su funkcije želi podržati u svojoj trgovini. Želi li samo predstaviti svoju ponudu online, obraditi narudžbe, kupce i online plaćanje. Naše namjenske funkcije ti omogućavaju da digitaliziraš gotovo sve i odmah, ili postupno - kada to zahtjevaju poslovne okolnosti.

Multipass donosni jednostavan, ali moderan i siguran način da na "velika vrata" uđete u svijet digitalne prodaja. Online trgovina tek je prvi korak, ukoliko je nemate - prođite ga brzo i lako. Naravno, sa Multipassom.