U trgovini

KUPCI PLAĆAJU ČIME ŽELE

Online plaćanje

Multipay donosi inovacije i unaprijeđenja kojima podržavamo i olakšavamo digitalna plaćanja u tvojoj trgovini.

Vodimo se maksimom da kupci najbolje poznaju svoj novčanik, pa omogućavamo najviše platnih opcija čime im olakšavamo odluku o kupovini. Plaćaju čim žele i svi su na dobitku ;)


Potrošači mijenjaju svoje navike i sklonosti što je posljedica digitalizacije, modernih životnih stilova, "novog normalnog", uplata iz dijaspore itd. Neki od trendova u plaćanju su niže pobrojana.VIŠE PLAĆANJA. VIŠE OD PLAĆANJA U TVOJOJ TRGOVINI

Pregled platnih funkcija


01

KUPCI KOJI KUPUJU PRVI PUT ILI RIJETKO

Analize ukazuju na rast broja kupaca koji prvi put kupuju online, neke analize kažu da je to svaki peti. Naš Riki daje kupcima jednostavne upute kod popunjavanja platne forme i zaključenja plaćanja.
02

KUPOVINA KARTICAMA NA RATE

Plaćanje na rate je definitivan trend među kupcima, posebno u slučaju tehnike, sportske opreme, odjeće i obuće, namještaja i uređaja za domaćinstva, i drugih narudžbi. Podržavamo najviše obročnih plaćanja.
03

MOBILE FIRST PLAĆANJE

Broj kupaca koji kupuju i plaćaju putem mobitela raste iz godine u godinu. Mobilnu verziju Multipaya prilagodili smo i optimizirali za popularne veličine mobitela.
04

VIŠEJEZIČNOST I VIŠEVALUTNOST

Poruke na različitim jezicima su važne, posebno za turističke djelatnosti i one koje prodaju stranim osobama. Podržavamo višejezičnost u korsničkim porukama na mejlu i ekranu.
06

PLAĆANJE MORA BITI SIGURNO

Sigurnost plaćanja predstavlja temelj povjerenja. Multipay platni servis ispunjava najviše standarde u obradi instrumenata plaćanja. Potvrđeno PCI Level 1 certifikatom.
05

PLAĆANJE MOŽE BITI ZABAVNO

Gamification je trend ili ko kaže da plaćanje ne može biti zabavno? Dok kupac čeka na obradu plaćanja, zabavlja ga Riki izvodeći gegove. Zabava razvija angažman i zadržava pažnju kupca, podstiče strpljenje i ustrajnost.
07

KONVERZIJA NEODLUČNIH KUPACA

Multipay podstiče konverziju neodlučnih kupaca. Prijeki je lijek za kupce "na vagi", koji se predomisle u posljednji čas ili odustanu prije no iscrpe različite (platne) mogućnosti. Potpuno automatiziran servis.
08

PROMOTIVNO PLAĆANJE I KAMPANJE

Priredi promo akcije kao nikada dosada. Multipay Camper ti omogućava samostalne kampanje ili udruživanje sa sponzorima i partnerima, obračun popusta "na blagajni" i prodaju na višem nivou. Promo akcije mogu biti jednostavne ili sofisticirane, uz automatiziranu obradu.
11

ČITKOST PLATNIH MEJLOVA NA PRVI POGLED

Prosječan inbox je danas zatrpaniji nego ikada ranije, stoga korisnici tek ovlaš prelete sadržaj poruka. Multipay mejlove dizajnirali smo za čitkost i brz pregled, uz istaknut tvoj logo.

KRALJEVSKO ISKUSTVO

Plaćanje za tebe

(Gotovo) sve što trebaš za digitalno plaćanje u svojoj trgovini.