sigurnost placanja
ZAŠTITA I TAJNOST PODATAKA

E-commerce sigurnost

Sigurnost plaćanja i tajnost podataka zauzimaju važno mjesto u našem servisu i utkani su u sam dizajn.

Primjenjujemo najviše standarde platne industrije u pogledu zaštite podataka, čime ispunjavamo stroge sigurnosne zahtjeve PCI Standarda. Amblem o našoj PCI certifikaciji istaknut je na platnoj stranici, i potvrda je kupcima da plaćanje obavljaju u ambijentu najviše sigurnosti.

PCI Level 1 certifikat kruna je našeg rada u području plaćanja i informatičke sigurnosti. Ovoj oblasti posvećeni smo kroz dug period tokom kojeg smo ostvarili saradnju sa najvećim imenima u platnoj industriji.


VIŠE SIGURNOSTI, VIŠE POVJERENJA

M:Trust koncept

Evo nekih od načina kojima promoviramo i pomažemo klijentima u domeni informatičke sigurnosti.

01

PROVJERE TRGOVINE

Već tokom integracije prodajnog mjesta, sa klijentom provjeravamo sukladnost web trgovine na desetak tačaka online prodaje.

Nalaze provjere dijelimo sa klijentom i gdje je potrebno - upućujemo ga da objavi dokumentaciju, linkove i sadržaje, uključujući o sigurnosti i privatnosti podataka.
02

POVJERNJE KROZ BREND

Informatička sigurnost je ugrađena u DNA našeg servisa i komuniciramo je lavom u našem logotipu.

Lav je simbol pouzdanosti i sigurnosti u finansijskom sektoru, što je signal i klijentima i kupcima u trgovinama klijenata.
03

INFOSEC EDUKACIJA

Klijentima pružamo besplatne treninge i resurse o informatičkoj sigurnosti (infosec) kroz Multipay Akademiju.

Pred početak rada, klijentu predstavljamo elemente sigurnosti plaćanja, temu o sigurnosti i njenoj primjeni u online prodaji nastavljamo pružati u operativnom radu.
04

ISKUSTVO

Informatičkom sigurnošću profesionalno se bavimo preko 15 godina, ponikli smo iz vodećih imena platne industrije i sigurnosti transakcija.

Global Payments, Entrust, UL spadaju među najveća imena u industriji koje ponosno ističemo kao klijente i-li partnere.
06

INFORMATIČKA HIGIJENA

Povremenu obavljamo reviziju prodajnog mjesta s aspekta informatičke higijene.

Radimo opcioni pregled korištenjem računarskih alata za analizu stanja osnovne informatičke sigurnosti prodajnog mjesta. Nalaze dijelimo sa klijentom koji može stanje unaprijediti i-li obaviti dubinsku analizu.

TEMELJ ONLINE PRODAJE

Sigurnost i povjerenje

Procesi u primjeni